ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ


Δουλεύουμε για σας ...

 


Η pan-direkt  είναι μια επιχείρηση που είναι στην αγορά από το 1999 και ειδικεύεται σε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το άμεσο Direct Marketing :
την οργάνωση, παραγωγή και διεκπεραίωση κάθε είδους «επιστολικής επικοινωνίας», αρχίζοντας από την αποστολή επιστολών, καταλόγων και περιοδικών, ως την μαζική, «εξατομικευμένη» και «προσωποποιημένη» (one-to-one), επικοινωνία με DatabaseMarketing.


Με πάνω από 10 χρόνια στον χώρο των υπηρεσιών Lettershop - Direct Marketing σε αντίστοιχη γερμανική εταιρεία, διαθέτουμε την απαραίτητη γνώση και εμπειρία για να είμαστε ένας ισχυρός εταίρος δίπλα σας, στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε.

Στόχος μας: 

Θέλουμε να συμβάλουμε ενεργά στην επιτυχία της επιχείρησής σας με την ποιότητα της δουλειάς μας.

Ως εκ τούτου, βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ένα ισχυρό συνεργάτη, που μπορεί να υποστηρίξει τόσο το μάρκετινγκ όσο και το τμήμα πωλήσεών σας σημαντικά.

Μιλήστε μαζί μας για να μάθετε πώς η επαγγελματική και αξιόπιστη υποστήριξή μας μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα και την κερδοφορία της επιχείρησής σας.

Τα πλεονεκτήματά σας:

 

Εξοικονομάτε πολύτιμο χρόνο και υψηλό κόστος εργασίας

Οι οικονομικές και αποδοτικές υπηρεσίες μας θα ανακουφίσουν τον προϋπολογισμό σας και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση των έργων σας.

Εμείς θα έχουμε αναλάβει για σας όλες τις εργασίες, από τη μορφή της διεύθυνσης ως την παράδοση στο ταχυδρομείο.

Ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες που συνθέτουν μία επαγγελματική αλληλογραφία.

Εμπιστευθείτε την πολύχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία μας, για να πραγματοποιήσετε την καλύτερη έντυπη προβολή στους πελάτες σας.

Το συν στην εξυπηρέτησή σας

Πολύ περισσότερο από ένα απλό γράμμα και μία αποστολή:

στην εταιρεία pan-direkt μπορείτε να βρείτε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται γύρω από το Direct Marketing, από τη σωστή επεξεργασία της Βάσης Δεδομένων για την αποστολή, μέχρι την διόρθωση των επιστροφών ή την σωστή διαχείριση και αποθήκευση του υλικού σας στο χώρο μας.

Εμείς, σαν έμπειρος συνεργάτης σας, ενδιαφερόμαστε να ενισχύουμε την καλή σας εικόνα με τον πελάτη μέσα από μια επαγγελματική, αξιόπιστη και γρήγορη επικοινωνία. 

 
   
• Δημιουργία, φροντίδα και εμπλουτισμός Βάσης   Δεδομένων
• Πρόγραμμα εξεύρεσης

Περισσότερα »
13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά (Λαγυνά)
572 00 Λαγυνά Θεσ/νίκης, Τηλ.: 23940 71616
Fax: 23940 71363
e-mail: info@pandirekt.gr
- ΑΡΧΙΚΗ
- Η ΕΤΑΙΡΙΑ
- ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
- ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013 pandirekt.gr - Κατασκευή ιστοσελίδων by infocus